Şcoala Gimnazială Specială Transilvania Baciu a fost premiată în cadrul ,,Galei Excelenţei Clujene 2016”

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, a organizat o gală de premiere a celor mai merituoși dascăli clujeni, dar și a unităților de învățământ din județ care s-au remarcat prin activitatea lor.

În cadrul acestei gale au fost oferite distincţii de excelenţă și premii în bani pentru 176 de cadre didactice și șapte unități școlare. Printre școlile premiate s-a numărat și Şcoala Gimnazială Specială Transilvania Baciu, care a primit suma de 3000 de lei.

,,Credem cu toată convingerea că susţinerea financiară a performanţei şcolare este una dintre cele mai bune alegeri, conştienţi fiind de munca depusă de elevi şi de cadrele didactice care îi pregătesc, pentru a promova judeţul nostru prin intermediul performanţelor şcolare. Doresc să îi felicit atât pe profesori, cât şi pe elevii premiaţi anul acesta în cadrul ,,Galei Excelenţei Clujene 2016” şi să le mulţumesc pentru contribuţia semnificativă pe care o aduc an de an la creşterea prestigiului învăţământului clujean”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tișe.

,,Gala Excelenţei Clujene 2016”s-a desfășurat, ieri, în Sala Auditorium Maximum a Universităţii ,,Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu