Despre site

Misiunea site-ului nostru este informarea obiectivă și corectă a publicului din localitate. Suntem o sursă de jurnalism quality și evităm pe cât posibil subiectele tabloide. Valorile noastre sunt etica, echidistanța și democrația.

Grupul nostru de presă este independent, nu suntem subordonați niciunui partid sau grup de interese. Opiniile de pe site sunt asumate de autori sau de grupul nostru, în cazul celor nesemnate. Suntem deschiși oricând acordării unui drept la replică și prezentării unor perspective diferite.

Noi încurajăm libertatea de exprimare şi considerăm că, într-o lupta corectă de idei, vor câştiga cele mai bune şi mai utile pentru cititori, care au astfel ocazia de a privi raţional lumea în care trăiesc. România se poate schimba în bine numai prin implicarea activă a tuturor locuitorilor săi în viaţa comunităţii. Dar numai un cetățean informat corect poate să-şi protejeze propriile interese şi să acţioneze în folosul societăţii.

Avem nevoie de ajutorul vostru. Apreciem criticile şi sugestiile voastre! Folosim materialele pe care ni le furnizaţi. Acceptăm multiple forme de colaborare. Vă puteţi publica chiar şi propriile texte pe acest site, dacă le considerăm valoroase. Nu ezitaţi să ne contactaţi!