Persoana pentru care s-a solicitat ajutorul ambulanței în Mera era în stare avansată de ebrietate

foto: Primaria Baciu

Se schimbă povestea în cazul bărbatului din Mera care a ajuns în comă la spital, după ce ambulanța l-a preluat cu întârziere, din cauza faptului că a rămas împotmolită în noroiul de pe drum.

Contactat de Primăria Baciu, Serviciul de Ambulanță a confirmat următoarea situație: bărbatul pentru care s-a solicitat ajutorul ambulanței era în stare avansată de ebrietate. Acesta s-a deplasat pe picioarele lui la ambulanță. Problema întârzierii a fost legată de faptul că personalul ambulanței nu s-a putut da jos din mașină din cauza câinilor. Totodată, persoana în cauză nu a ajuns în comă la spital.

Cu toate acestea, problema drumului impracticabil rămâne. Autoritățile locale susțin drumul a fost reparat provizoriu, prin pietruire, în luna decembrie a anului trecut și că este vina localnicilor că nu au știut să îl păstreze. Ba mai mult, în urma verificării situației din teren, s-a constatat că majoritatea locuințelor din acea zonă sunt construite ilegal fără nicio aprobare de la nicio autoritate. Urmează și verificarea modului în care cetățenii s-au branșat la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu