Deputatul Radu Molnar a discutat cu locuitorii comunei Baciu

Politicianul de la USR PLUS a făcut o vizită în comună, împreună cu echipa sa și consilieri locali ai partidului. Cu această ocazie, s-au întâlnit cu mai mulți cetățeni din localitate și au notat problemele și dorințele acestora.

Comuna Baciu a reprezentat cândva o alternativă la aglomerația și haosul clujean. O alternativă mai verde, mai liniștită și mai ieftină. Cei care veneau aici fugeau de problemele evidente ale orașului de cinci stele. Dar nu mai e așa.
Locuitorii se confruntă cu problemele tipice ale Clujului și zonei metropolitane. Blocuri peste blocuri, puține locuri de parcare și mai puține locuri de joacă sau spații verzi. Rețeaua de energie electrică e depășită și autoritățile la fel.
De aceea am luat ieri la pas cartierul Tineretului din Baciu, unde colegii mei se întâlnesc frecvent cu cetățenii. Cred că e important că oamenii politici de la toate nivelurile să rămână ancorați în realitățile votanților. De aceea, fiecare acțiune de stradă îmi reconfirmă angajamentul de la începutul mandatului.
În urma discuțiilor de ieri, consilierii locali ai USR PLUS au preluat fiecare sesizare și observație și vor reveni către reclamanți cu un răspuns. Deci dacă ai o problemă ce ține de autoritățile locale, Horatiu Iuga și Gabriel Barz sunt oamenii cărora trebuie să te adresezi. Și nu e greu să dai de ei. Îi găsești des pe străzile comunei.” – spune Radu Molnar.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu