Bulgaria – destinația de concediu perfectă pentru tine și familia ta!

Pentru majoritatea oamenilor, concediul este cea mai așteptată perioadă din an, în care uită de orice fel de probleme și se bucură de viață. Treptat, lucrurile reintră în normal, iar tot mai mulți oameni încep să își organizeze vacanțele.

Bulgaria s-a aflat în ultimii ani printre cele mai populare destinații pentru concediul de vară în rândul românilor, datorită opțiunilor variate pe care le oferă. Cu siguranță ți-a lipsit și ție sentimentul acela că poți pleca oriunde, oricând îți dorești, iar acest lucru se poate observa cu ușurință la nivelul ratei turismului în UE, care a scăzut considerabil pe perioada pandemiei.

Iată de ce Bulgaria este destinația de concediu perfectă pentru tine și familia ta!

  1.     Este o destinație apropiată

Unul dintre principalele motive pentru care turiștii români aleg litoralul bulgăresc este distanța relativ mică. Deoarece România se învecinează la sud cu această țară, distanța pe care o parcurgi în plus față de o stațiune românească este aproape nesemnificativă. De la graniță, vei parcurge doar o oră în plus, așa că merită să analizezi piața pentru a găsi sejururi potrivite pentru nevoile tale, precum concediul în Bulgaria de la Karpaten, care îți oferă variante diverse, potrivite pentru orice buget.

  1.     Prețuri pentru toate buzunarele

Spre deosebire de țara noastră, unde nivelul prețurilor este destul de ridicat chiar și în extrasezon, prin comparație, Bulgaria  are prețuri avantajoase, astfel că nu de puține ori este prima alegere de concediu pentru mulți oameni. Prin oferirea de pachete de vacanță la prețuri avantajoase, proprietarii de hoteluri și pensiuni determină turiștii să se mai întoarcă și cu altă ocazie, ori să recomande altora acel hotel. Astfel, turismul bulgăresc se află în plină ascensiune.

  1.     Poți practica sporturi de apă

Albena este una dintre stațiunile recunoscute în special pentru nisipul fin și pentru faptul că oamenii care vin aici își doresc să practice diverse sporturi de apă, precum wind-surfing sau skijet. Tot aici a fost construit cel mai mare parc acvatic din zonă, astfel încât poți merge oricând acolo cu întreaga familie să petreceți o zi de neuitat!

  1.     Funcționează în regim all inclusive

Tot mai multe persoane aleg acest tip de serviciu când merg în vacanță din comoditate, dar și datorită gamei variate de feluri culinare dintre care pot alege. În plus, este ideal pentru familiile cu copii, deoarece aceștia au mesele asigurate. Un alt avantaj atunci când alegi varianta all-inclusive este că nu vei mai fi nevoit să cheltui bani pe mâncare, având un buget deja asigurat.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le poți avea atunci când alegi să mergi la mare pe litoralul bulgăresc, însă pe care ar trebui să le iei în considerare data viitoare când vei dori să îți rezervi din timp concediul. Ai fi tentat să îți petreci concediul aici?

Distribuie articolul

Lasă un comentariu