Bărbat din Mera ajuns în comă la spital, după ce ambulanța s-a împotmolit în noroiul de pe drum

foto: Someseanul.ro

Un bărbat din Mera, localitate ce ține de comuna Baciu, a ajuns în comă la spital, după ce ambulanța l-a preluat cu întârziere, din cauza faptului că a rămas împotmolită în noroiul de pe drum. Localnicii susțin că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, iar autoritățile locale nu fac nimic în acest sens.

„Este o stradă impracticabilă, așa ne-a facut-o domnul primar de nu poate veni o salvare la noi, nu pot copii merge la școală decât cu cizme de cauciuc. Nu te poți duce după o găleată de apă”, spune un localnic.

Contactat de publicația noastră, primarul Florin Mureșan susține că drumul unde s-a petrecut incidentul a fost pietruit în decembrie 2017, însă localnicii nu au grijă să îl păstreze. Astfel, aduc cu tractoarele și căruțele tot noroiul de pe câmp pe stradă.

Totodată, edilul susține că nu poate face nimic mai mult în acest sens, întrucât localitatea Mera se află pe lista unor proiecte demarate de Primăria Baciu, în vederea introducerii canalizării. În acest context, drumul nu poate fi asfaltat decât după ce aceste proiectele vor fi implementate.

https://www.facebook.com/100011042921933/videos/529575550753871/

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu