Băcenii s-au mobilizat pe Facebook și i-au găsit rudele unui bărbat care e plecat din țară de 35 de ani

Aurel Merceanu s-a născut în comuna Baciu, însă în urmă cu 35 de ani a părăsit țara și s-a mutat în străinătate. De curând, acesta și-a exprimat dorința de a-și găsi rudele și prietenii din tinerețe, despre care nu mai știa nimic.

Mesajul bărbatului a fost preluat și distribuit de mai mulți localnici, astfel că, în câteva ore, rezultatele nu au întârziat să apară, iar băceanul a reușit să intre în contact cu o parte din rudele sale.

„Îl ajutăm pe domnul Aurel (Relu) să-și găsească rudele și prietenii din tinerețe? S-a născut în comuna noastră în anul 1950 iar din 1983 nu mai locuiește în România. Face parte din familia Tăuțan, verii dânsului sunt: Nasucu, Gita (probabil Ghiță), Tavi și Cuta. Dorește să-și revadă comuna natală, dar până atunci vrea să ia legătura cu oricine îl cunoaște. Sper să-l recunoască cineva și să ia legătură cu dânsul.

Actualizare: din fericire, anunțul a avut efectul dorit și domnul Relu și-a regăsit rudele”, a postat Tibi Gal, administratorul grupului Comuna Baciu, judeţul Cluj – grup liber.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu