Valentine’s Day bate la ușă! Cum să te pregătești pentru o zi de vis cu prietenul tău

Una dintre cele mai frumoase zi din an se apropie cu pași repezi, așa că nu ezita să-ți faci un plan de bătaie de pe acum. Unele cupluri se lasă surprinși unul de altul de Valentine’s Day, iar altele își planifică împreună activitățile pe care o să le facă în această zi specială. Persoanele experimentate pe căile iubirii, cum ar fi cei care au 7-10 ani de căsnicie, oferă femeilor următoarele sfaturi pentru un Valentine’s Day cu adevărat reușit.

Ce înseamnă un Valentine’s Day perfect?

O seară specială în oraș

Majoritatea cuplurilor optează pentru o cină romantică la un restaurant, pentru că este o seară unică și pentru că poate le reamintește de prima lor întâlnire înainte de a deveni un cuplu. Trebuie să ții minte că este recomandat să vă documentați despre locația perfectă și despre dress code-ul pe care îl cere, și desigur, țineți cont și de preferințele voastre. Unele restaurante sunt așa de splendide, încât atunci când pășești în local, simți că este Valentine’s Day tot anul. În alte restaurante se organizează și petreceri de Ziua Îndrăgostiților pentru cuplurile care vor o seară mai agitată.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont de dress code-ul impus pentru o astfel de seară, asta însemnând că trebuie să porți o rochie elegantă pentru ziua cea mare care să se potrivească perfect cu ținuta partenerului tău. Poți să vezi aici modele de rochii de seară de la Atmospherefashion.ro, și alege-o pe cea potrivită ocaziei, gustului și siluetei tale.

O seară romantică acasă

Unele cupluri nu doresc să petreacă ziua specială într-un restaurant, pentru că localurile elegante necesită rezervate cu foarte mult timp în avans și sunt și mai costisitoare în acea perioadă a lunii. În acest caz, o cină romantică gătită acasă este mult mai frumoasă și mai personală dacă sunteți atenți. Dacă te pricepi la prăjituri, atunci poți să faci un desert dulce, dar simplu în formă de inimă și să-i dai o notă personală.

Aspectul camerei contribuie foarte mult la starea voastră de spirit, de aceea este recomandat să o decorezi cât mai atent și mai plăcut. Trebuie să ții cont de micile aspecte care fac diferența, cum ar fi:

  • Un playlist de muzică romantică;
  • Ulei de masaj;
  • Lumânări parfumate;
  • Multe petale de flori;
  • Ciocolată;
  • Vaze pline de flori proaspete (nu trebuie să fie neapărat trandafiri, puteți opta și pentru florile voastre preferate).

O escapadă romantică de weekend

Anul acesta 14 februarie se sărbătorește într-o zi de luni și este de înțeles că poate nu o să ai timp să-ți petreci mai mult timp cu partenerul din cauza jobului. De ce nu ar fi o idee bună să plecați într-o excursie în weekendul de dinainte? În acest fel veți petrece mai mult timp împreună și nu va fi la fel de costisitor ca o cină sau o petrecere la restaurant. În plus, veți fi doar voi doi într-un oraș străin în care puteți să vă bucurați de prezența celuilalt. Unele hoteluri pregătesc camere strict pentru Ziua Îndrăgostiților: pun prosoape în formă de lebădă sau inimă pe pat, flori proaspete la geam sau articole mici de coșuri cadou, ca de exemplu: mini săpunuri, loțiuni sau parfumuri.

Acestea sunt doar câteva sugestii pe care le puteți face de Valentine’s Day în cuplu, desigur, fiecare plănuiește această zi după preferințele și bugetul său. Important este să faceți o zi care să merite și în care poate aflați lucruri noi unul despre celălalt.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu