Stiluri masculine pentru vedeta din tine! Sugestii pentru ținuta de fiecare zi

În ceea ce privește exigența de a fi mereu la modă, balanța dintre femei și bărbați înclină în favoarea primei categorii, dar dorința de a fi în trend este o chestiune care îi preocupă tot mai mult pe reprezentanții sexului masculin.

Uneori, această dorință este prost pusă în practică, fie din cauza unui stil vestimentar care nu corespunde fizicului și personalității, fie din cauza neadaptării ținutei evenimentului frecventat.

Revista People a numit cel mai sexy bărbat în viață în 2021 și, chiar dacă nu visezi să te numeri vreodată printre câștigători, te poți inspira din ținuta unor vedete masculine celebre, pentru alegerea unui stil care să te facă remarcat.

Adoptă stilul potrivit personalității tale

Ești genul sportiv?

Ești mereu în mișcare, folosești pentru deplasarea prin oraș mai degrabă bicicleta, o trotinetă electrică, te pasionează gadgeturile de ultima generație? Frecventezi sala de sport sau piscina și porți mereu cu tine o sacoșă pentru hainele de schimb? Ești adeptul blugilor, al ținutelor sport, preferi hainele practice și comode? Studiază, în acest caz, stilul street style, care poate fi cel mai indicat pentru tine.

Tips: la un eveniment special, precum nunta celui mai bun prieten, o premieră la teatru, o invitație la o cină elegantă, nu poți purta aceeași ținută cu care mergi la sală. Este momentul să studiezi cum poți combina pantalonii bărbătești din stofă și bumbac cu stilul tău relaxat și să te simți totuși reprezentat de ținuta aleasă.

Ești genul elegant?

Îți place să fii mereu „la patru ace”, îmbraci cu preponderență costumul, nu consideri cravata un accesoriu incomod, iar pantofii de piele nu lipsesc din garderoba ta? Pantalonii de stofă sunt mereu trași la dungă, gulerul cămășii este impecabil și nu-ți lipsește nici măcar batista de mătase de la buzunarul sacoului de stofă? Cunoscuții s-au obișnuit să te prezinți cu ținuta ta mai degrabă clasică în toate împrejurările, pentru că te deplasezi mereu cu mașina, și este stilul la care nu poți renunța cu ușurință? Inspiră-te din stilul business office și încearcă să-l combini cu piese vestimentare business casual, precum cele de pe site-ul Gama.ro, pentru a-ți diversifica uneori ținuta.

Tips: relaxează-te din când în când, încearcă să porți o pereche de blugi cu croi clasic, în tonuri închise și combină cu tricouri polo, mai apropiate de stilul tău personal. Chiar și la această ținută poți îmbrăca un sacou slim, la care vei putea purta batista de la buzunar, cu aceeași eleganță dintotdeauna.

Se poate să nu te regăsești în niciuna dintre descrierile de mai sus. Ești poate dintre acei bărbați pentru care stilul personal înseamnă un număr rezonabil de haine, în care se simte mai degrabă comod, decât în trend.

Tips: hainele care au în compoziție elastan pot fi mult mai comode decât îți imaginezi. Pantalonii casual din bumbac pot înlocui cu succes blugii și, dacă îi așezi cu grijă pe umeraș, nu vei fi obligat nici măcar să-i calci.

Urmează-ți instinctul și fii tu însuți, îmbracă articole vestimentare conform stilului preferat, dar nu uita să-l adaptezi întotdeauna momentului și evenimentului la care participi!

Distribuie articolul

Lasă un comentariu