Unde ne găzduim site-urile?

Alegerea unui furnizor de servicii web este de multe ori o treabă complicată pentru cei care nu lucrează în domeniul IT. În fond, sunt sute de provideri de web hosting doar în România, plus un număr foarte mare în exterior. După ce criterii luăm decizia?

Pentru o firmă sau o persoană fizică din țara noastră, cea mai bună opțiune ar fi un server aflat tot aici, pentru ca timpul de încărcare al site-urilor să fie cât mai mic. Iar dacă prețurile sunt cam la fel, ne putem lua după vechime, seriozitate și portofoliu când vine vorba de a selecta firma de găzduire.

Opțiunea propusă de noi este o companie din Cluj: Hostvision. Ardelenii au deja multă experiență, lucrează cu sute de firme și mii de site-uri locale, au prețuri rezonabile și suport foarte ok. În plus, sunt flexibili și au o ofertă adaptabilă pentru toate cerințele clienților.

Firma clujeană are servere atât în România cât și în Europa și America, oferă găzduire clasică, servicii cloud, înregistrare domenii, SSD hosting, certificate SSL, Virtual Private Servers și colocare echipamente. Iar firmele de software sau web design pot deveni chiar reselleri la ei dacă își doresc asta.

Interfața site-ului lor este simplu de folosit, iar plata se poate face în mai multe feluri: cash, cu cardul, prin transfer bancar sau PayPal. Uptime-ul (adică procentul de timp în care serverul este activ și funcționează conform specificațiilor) este la fel de mare ca la oricare companie mare de hosting din vest – iar răspunsul la problemele utilizatorilor este chiar mai rapid, fiind vorba de o echipă locală dornică de a crește și a avea o relație cât mai bună cu colaboratorii.

Dacă vreți mai multe detalii, mai bine luați legătura direct cu ei:

Hostvision
Adresa: str. Eremia Grigorescu nr. 87, Cluj-Napoca
Telefon: 0371 781 782
Web: https://hostvision.ro/
E-mail: contact@hostvision.ro
Facebook: https://www.facebook.com/hostvision

Distribuie articolul

Lasă un comentariu