Care este cea mai bună pensiune din Beliș-Fântânele?

Comuna Beliș din județul Cluj devine tot mai mult o destinație preferată a turiștilor care doresc să facă o escapadă de weekend, a clujenilor care-și construiesc case de vacanță și a corporatiștilor care vor să țină un team building într-un decor natural minunat, departe de aglomerația urbană. Pădurile de brazi, lacul de acumulare, barajul și potecile numai bune pentru drumeții sunt greu de refuzat!

Când vine vorba însă de cazare, avem foarte multe opțiuni, fiind construite în ultimii ani numeroase pensiuni. Alegerea noastră este Pensiunea Doru, o unitate turistică care îmbină stilul clasic, rustic al zonei de munte cu dotări moderne pentru călătorii pretențioși.

Aceasta este localizată în satul Bălcești, fiind ușor de ajuns cu mașina (din Cluj se face cam o oră și jumătate). Distanța față de barajul Fântânele este de 7 km pe șosea. Altitudinea este de peste 1000 metri, stațiunea fiind situată între Munții Gilăului și Vlădeasa.

Pensiunea este dotată cu 5 camere duble și 4 camere cu 3 locuri, toate având baie proprie. De asemenea, aceasta dispune și de un restaurant unde se pot degusta atât preparate tradiționale românești cât și mâncăruri din Europa.

Unitate dispune de tot soiul de facilități, pentru a satisface toate pretențiile oaspeților. Pe lângă cele existente în fiecare cameră (televizor, TV cablu, încălzire cu centrală termică), turiștii se pot bucura de un centru de relaxare de tip SPA la standarde ultra moderne (cu piscină interioară, saună și jacuzzi), parcare, loc special amenajat pentru grătar și un spațiu verde amplu.

Turiștii care se cazează aici pot lua parte la numeroase activități interesante:

  • plimbări pe lac
  • călărie
  • înot în piscină
  • pescuit
  • plimbare cu căruța
  • excursii în împrejurimi

Pentru mai multe detalii puteți contacta direct proprietarii pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Distribuie articolul

Lasă un comentariu