Un domn cu dizabilități candidează la Primăria Baciu

Liderii PSRO, filiala Cluj, propun pentru funcția de primar al comunei Baciu un domn cu dizabilități, informează clujtoday.ro. Este vorba de Mircea Năstase, un domn imobilzat în scaunul cu rotile din 2010.

Ideea îi aparține liderului partidului, filiala Cluj, Mircia Giurgiu. „Cred că un om cu dizabilități poate fi un bun primar. Totul este să fie integru, să fie inteligent și să fie capabil să creeze o administrație eficientă. Domnul Năstase are toate aceste calități. Îl cunosc de multă vreme, pentru că timp de 17 ani a fost tipograf la Imprimeria Ardealul, unde am fost colegi”, a declarat Giurgiu, potrivit sursei citate.

Mircea Năstase, candidatul PSRO la Primăria Baciu, dorește să ajungă la conducerea comunei din dorința de a schimba ceva. „Voi discuta cu cetățenii din Baciu și vom alcătui un plan pentru comunitate. Nu contează ce vreau eu, ci ceea ce doresc oamenii. Bineînțeles că am planuri pentru comună. De exemplu, să construim un ștrand în Baciu pentru toți cei care locuiesc aici. De asemenea, vrem să ridicăm calitatea vieții. Am o fiică ce trăiește în Spania și aș dori să revină acasă. Bineînțeles, am în vedere și soarta oamenilor cu dizabilități. Aș vrea să rezolvăm problema indemnizațiilor pentru persoanele care sunt însoțitorii celor cu dizabilități și să reducem inegalitatea socială”, a spus acesta.

În cazul în care nu va obține funcția de primar al comunei Baciu, Năstase dorește să intre în Consiliul Local.

 

Sursa informațiilor:

http://www.clujtoday.ro/2016/04/13/dinscaunulcurotilelaprim259riemircean259stasecandideaz259dinparteapsrola

prim259riabaciu.html

Distribuie articolul

Lasă un comentariu