Nemulțumiți de întreruperea săptămânală a apei, locuitorii din Baciu au înaintat o petiție

Locuitorii comunei Baciu sunt sătui de întreruperile săptămânale ale apei potabile care au loc pe strada strada Mangnoliei, dar și pe străzile deservite de aceeași conductă.

Pentru a-și striga nemulțumirea, un localnic a deschis o petiție online prin care cere rezolvarea acestei probleme într-un timp cât mai scurt și îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă Compania de Apă Someș, servicii pentru care plătesc.

Prin prezenta, semnatarii acestei petitii, dorim sa aducem la cunostinta Consiliului Judetean Cluj, Companiei de Apa Somes Cluj si Autoritatii pentru protectia consumatorului, nemultumirea noastra in calitate de consumatori, fata de serviciile prestate de Compania de Apa Somes in localitatea Baciu, strada Mangnoliei si strazile deservite de conducta de pe strada Magnoliei.

Astfel: sesizam intreruperile (anuntate si neanuntate) saptamanale, uneori zilnice la apa curenta pe motiv de avarie la conducta.

Subsemnatul, semnatarul petitiei, solicit rezolvarea urgenta si durabila a problemelor din localitatea Baciu si inbunatatirea calitatii serviciilor oferite de Compania de Apa Somes Cluj, in asa fel incat sa nu se mai intrerupa apa. De asemenea solicit ca orice interventie programata care prevede intreruperea serviciilor sa se faca noaptea”, precizează textul petiției.

Locuitorii din Baciu care doresc să susțină această inițiativă pot semna petiția accesând link-ul https://petitieonline.net/petitie/15105143

Distribuie articolul

Lasă un comentariu