Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu, pregătită de începerea unui nou an școlar

Conducerea Consiliului Județean Cluj anunță finalizarea tuturor lucrărilor efectuate în perioada vacanței de vară la instituțiile de învățământ special care funcționează sub autoritatea forului administrativ județean.

Scopul acestora a fost acela de a asigura, odată cu începerea noului an școlar, condiții optime pentru derularea procesului educativ și a celorlalte activități specifice.

Urmare a acestor investiții și a lucrărilor efectuate, toate unitățile de învățământ special aflate în subordinea Consiliului Județean dispun de autorizațiile, avizele și documentele necesare în vederea funcționării în deplină legalitate și în condiții optime de siguranță și igienă.

Printre acestea se numără și Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu. Potrivit autorităților județene, au fost realizate lucrări de reparații ale pereților, zugrăveli, igienizări, deratizări și dezinsecție, înlocuirea covorului PVC în anumite săli unde starea acestuia o cerea, fiind  montată și o centrală termică proprie.

,,Având în vedere faptul că a mai rămas extrem de puțin până când clopoțelul va răsuna în curțile școlilor din toată țara, anunțând începutul unui nou an educațional, îi asigur pe părinți că elevii și preșcolarii din cele 10 școli subordonate Consiliului Județean vor avea parte de o primire călduroasă, în spații de studiu, cazare și recuperare adecvate nevoilor fiecăruia și conforme celor mai exigente standarde în vigoare”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu