PSD Cluj acuză lipsa de integritate a unor candidați PNL la Consiliul Local Baciu

Din dorința de a acapara cât mai mult atenția cetățenilor și de a-i atrage de partea lor, partidele care se luptă pentru a obține puterea fac tot felul de dezvăluiri unele despre celelalte.

Într-o postare de pe o rețea de socializare, reprezentanții PSD Cluj aduc acuzații în ceea ce privește lipsa de integritate a unor candidați PNL la Consiliul Local Baciu. Mai exact, aceste acuzații îi vizează pe Petru-Cosmin Maier și pe Călin Ioan Otvos, primii doi de pe lista candidaților PNL.

Petru-Cosmin Maier este acuzat de opoziție cum că ar avea o datorie de peste 600.000 de lei la bugetul de stat. Totodată, acesta s-ar fi ocupat cu activități ilegale de transport de lemn timp de mai mulți ani: „toată comuna ştie că vreo 8 ani a cărat lemne cu tractorul la serele unchiului său” scriu cei din PSD.

Pe cealaltă parte, Călin Ioan Otvos este suspectat de colaborare cu Securitatea. Potrivit sentinței civile publicată în 18 ianuarie 2011, Otvos „a fost recrutat de către Inspecoratul de Securitate Cluj, la data de 04.12.1977, sub numele conspirativ <MARIN> pentru încadrarea informativă a colegilor săi de la Grupul școlar al Ministerului Industriei Ușoare. La aceeași dată a semnat angajament olograf.” Cu alte cuvinte, Otvos semnala organelor de securitate orice comentariu sau gest efectuat împotriva sistemului.

13342913_1596968147261883_7110645523937736588_n

„In comuna Baciu PNL face orice pentru a prelua puterea! Candidatul la fotoliul de primar este locomotiva listei de consilieri locali. Si ce sa vezi? La o analiză sumară am aflat că cei doi –repetăm, locul 1 şi 2 pe lista PNL – sunt şi… cel mai mare datornic la buget, cu peste 600 de mii de lei, respectiv un fost securist dovedit. Dacă despre Locul 1 toată comuna ştie că vreo 8 ani a cărat lemne cu tractorul la serele unchiului său, despre Locul 2 vă putem chiar prezenta sentinţa definitivă a justiţiei de fost turnător. Că activităţile celor 2 sunt oarecum întrepătrunse nu comentăm”, transmit reprezentanții PSD.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu