Ioan Florin Mureșan: „Voi atrage FINANȚĂRI PENTRU OAMENI în valoare de 25 milioane de euro”

Mesaj la final de campanie electorală al candidatului independent la funcția de primar, Ioan Florin Mureșan:

25 de milioane de euro – PROIECTE ȘI FINANȚĂRI PENTRU OAMENI

La alegerile de duminică candidez ca independent.
Asta după ce am biruit în justiție partidele, care s-au aliat pentru a mă împiedica să-mi finalizez mandatul și să candidez la aceste alegeri.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Justiției și al atâtor oameni care sunt alături de mine, am trecut peste denunțurile staliniste, peste înțelegerile oculte ale județenelor de partid și peste hotărârile abuzive ale Biroului Electoral din Baciu, format din politicieni care și-au împărțit puterea și bugetul pe care eu l-am ridicat de la 6la 59 milioane de lei noi.
În timpul celor peste doi ani și jumătate cât am fost primar am adus la bugetul comunității noastre peste 13 milioane de euro, bani pe care Primăria i-a investit în lucrări și infrastructură pentru Oameni.
Aș fi făcut mai multe proiecte și aș fi adus mai mulți bani pentru băceni.
În mandatul 2020-2024, prin cele 25 de proiecte pe care le-am propus în această campanie, voi atrage FINANȚĂRI PENTRU OAMENI în valoare de 25 milioane de euro.
Bani pe care îi vom investi în modernizarea comunității noastre.
Știu să fac proiecte europene și să atrag finanțări.
Voi munci la fel de mult și voi cunoaște și mai bine legile care ne pot ajuta.
Acesta sunt eu, Ioan Florin Mureșan! Inginer proiectant specialist în instalații electrice, tată, soț și om, până la urmă.
Iar acestea sunt faptele mele! De care sunt foarte mândru. Fiindcă le-am făcut pentru semenii mei.
Ce am făcut mă definește și garantează că voi face și în continuare.
Fiindcă aici m-am născut și aici vreau să-mi cresc nepoții.
Pe trotuare asfaltate și drepte și într-un mediu mai sigur și nepoluat. Să-i duc în parcuri și la grădinița ale cărui planuri eu le-am aprobat și ale cărei lucrări au început.
Pentru mine nu au însemnat nimic pietrele pe care mi le-au aruncat cei care vor pentru ei și firmele lor banii din bugetul Baciului.
Pentru mine importantă este piatra care mi se va pune la mormânt și ce va scrie pe ea.
Duminică, când veți merge în cabina de vot, vă rog să vă gândiți la cifra 7 și la fapte concrete nu la gogoși electorale,indiferent de culoarea lor.

Cu Dumnezeu înainte!

 

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda candidatului independent Ioan Florin Mureșan, cod mandatar financiar: 24200816

Distribuie articolul

Lasă un comentariu