Deșeurile – o mare problemă pentru localnicii din cartierul Tineretului. Cum răspund autoritățile?

Una dintre probleme majore cu care locuitorii din cartierul Tineretului se confruntă este gunoiul. Localnicii se plâng de faptul că ușa de la ghena de gunoi este ruptă de mai bine de trei săptâmâni, iar autoritățile nu fac nimic pentru a remedia problema. Din cauza acestui fapt, animalele reușesc cu ușurință să scoată gunoiul afară și să îl împrăștie peste tot.

Problema deșeurilor din zona străzii Jupiter persistă cu toate că firma de salubritate ridică deșeurile chiar și de trei ori pe săptămână. De vină ar fi și unii localnici care în loc să se deplaseze până la container, aruncă sacii cu gunoi direct din mașină. Astfel, containerele din spate rămân goale, în timp ce cotainerele aflate mai în față dau pe dinafară. Această situație este îngreunată și mai tare de persoanele fără adăpost care scormonesc prin sacii cu deșeuri lăsând mizerie în urma lor.

Problema a fost adusă la cunoștință autorităților locale care au promis că vor încerca să o remedieze. Ba mai mult, aceștia au spus că vor monta mai multe coșuri de gunoi în această zonă. Primarul comunei Baciu, Florin Mureșan, a declarat că are în vedere montarea de containere subterane în toată comuna pentru a preîntâmpina acest gen de incidente.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu