Comuna Baciu va beneficia de încă o finanțare europeană de 1 milion de euro pentru modernizarea drumurilor rurale

Comuna Baciu va mai primi încă 1 milion de euro din partea autorităților europene, în vederea modernizării drumurilor rurale. Potrivit primarului Florin Mureșan, în data de 3 septembrie se vor deschide ofertele de atribuire a lucrărilor.

„În doi ani de zile sper să fie finalizat tot proiectul. Cu tot cu contestații, cu lucrări, cu tot”, ne-a declarat edilul băcean.

De asemenea, primarul Mureșan spune că suma alocată de instituțiile europene a intrat deja în contul comunei, tot ce mai rămâne de făcut fiind îndeplinirea procedurilor necesare începerii lucrărilor de modernizare.

Reamintim că în luna mai a anului trecut, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a selectat în vederea finațării un proiect al comunei Baciu, prin care șapte străzi și 8.14 kilometri de drumuri agricole vor fi modernizate. Proiectul, tot în valoare de 1 milion de euro, a fost depus în cadrul submăsurii 7.2 „Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”. 

„Ii asigur pe cetatenii din Baciu ca avem rezultate si roadele muncii noastre si a proiectelor pregatite abia incep sa se arate. Fondurile europene au reprezentat o prioritate pentru mine, avem pregatite documentatii si proiecte pentru mai multe investitii si banii vor veni. Temeinic si inginereste rezolvam prioritatile comunei si problemele cetatenilor”, a declarat la momentul respectiv primarul comunei.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu