A fost lansată licitația pentru atribuirea lucrărilor de introducere a apei în Mera, Suceagu și Rădaia

Primarul Florin Mureșan informează că a fost lansată licitația pentru atribuirea lucrărilor de introducere a apei în Mera, Suceagu și Rădaia. Lucrările vizează etapa a doua a proiectului – conducte de distribuire.

Lansarea licitației vine cu o întârziere de aproximativ 4 luni, în contextul în care, la începutul lunii februarie a acestui an, Dorin-Marcel Ciatarâş, directoul Companiei de Apă Someș, anunța că licitația urma să fie făcută publică la jumătatea lunii martie – începutul lunii aprilie. (vezi detalii aici)

Potrivit anunțului postat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice), valoarea estimată a proiectului este de 6.788.595 RON.

Lucrările de introducere a apei potabile în zona comunei Baciu fac parte dintr-un proiect la care autorităţile lucrează de aproximativ patru ani. În primă fază, a fost realizată aducţiunea apei pe 11,8 km, între localitățile Viştea şi Rădaia. De asemenea, a fost introdusă și o conductă până la şcoala şi până la o cişmea publică din Suceagu. Acum urmează distribuirea apei în cele trei sate: Suceagu, Mera și Rădaia.

 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu