Zilele comunei Baciu se apropie. Ce trebuie să știi despre acest eveniment

Cea de-a cincea ediție a Zilelor Comunei Baciu – „Sărbătoarea comunităților noastre”, va avea loc în zilele de 10-11 septembrie. Toți cetățenii comunei sunt invitați să participe la activitățile care vor fi desfășurate cu prilejul acestui eveniment.

Într-o postare de pe o rețea de socializare, primarul comunei, Florin Mureșan, a anunțat artiștii care vor concerta în cele două zile de sărbătoare. Printre aceștia se numără și:

  • Alex Velea,
  • DJ Project
  • Proconsul
  • formația maghiară Titan.

Totodată, o zi va fi dedicată folclorului. Astfel, pe scenă vor urca artiștii și dansatorii din ansamblurile comunei („Cununita Baciului” și “Traditii Somesene”, Ansamblul maghiar din comuna Mera și Ansamblul de dansuri țigănești, precum și Ansamblul folcloric din această localitate), alături de interpreții: Ionică Moroșanu, Mihaela Grindean, Sergiu Pop, Mădălina Pop și Adina Deleanu.

Tot cu ocazia acestui eveniment, cuplurile care în acest an împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi premiate de către autoritățile locale.

„Fiind Sărbătoarea noastră, am găsit de cuvință și să ne cinstim modelele și să ne arătăm respectul față de cei merituoși. Astfel, vom premia toate cuplurile care în acest an împlinesc 50 de ani de căsnicie, iar Municipalitatea Comunei Baciu îi va oferi o Diplomă de Onoare domnului Deak Francisc, pentru activitatea sa ca viceprimar, în mandatul 2012-2016.
Voi mai reveni cu precizări. Aștept cu nerăbdare Sărbătoarea noastră, dragii mei băceni! Ca să ne bucurăm împreună de toate darurile pe care ni le oferă acest pământ minunat în care ne-am născut și ne-am format ca oameni și cetățeni responsabili”, a transmis primarul.

 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu