Vino și tu la Conferința 10 femei de 10, pe 10 martie la Cluj!

MANIFESTO 10 femei de 10, Susținut de SPARK SCHOOL.

E nevoie de un sat să crești un copil. E nevoie de o comunitate de femei care muncesc împreună, care se ajută și care se susțin nu doar declarativ să creștem în business sau la locul de muncă. În spatele imaginilor din social media sau în spatele cifrele de business stă întotdeauna multă muncă, sacrificiu, un proces continuu de educare și rafinare, zeci de ore în care aceste femei au luptat pentru visul lor. Vino să le afli povestea! Vino să înveți, să te lași inspirată și motivată! 

Nicicând mai mult ca azi, NOI, femeile trebuie să facem acest pas împreună! 

Despre eveniment

Pe 10 martie 2023, la Grand Hotel Italia, ești invitată să iei parte la Conferința 10 femei de 10, o zi în care femei puternice, smart, frumoase și mai ales care excelează fiecare în domeniul ei de activitate te invită să te lași inspirată, motivată și să creăm împreună bazelei unei comunități locale de femei antrenor sau care își doresc să facă pasul în antreprenoriat sau să găsească motivația și tool-urile pentru a fii cea mai bună versiune a lor în profesie dar și în viața personală.

Speakerii :

Bilete:

Prețul unui bilet este de 220 lei iar pentru studenți este de 150 lei.

Biletul include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată sau ai nevoie de orice informații legata de conferiță, te rugăm să ne scrii aici : contact@lifestyledecluj.ro.

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

Indiferent de ce „ne facem când suntem mari”, totul începe de pe băncile școlii. Modul în care suntem susținuți, formați, ajutați, încurajați, își pune amprenta asupra viitorului nostru. Iar când o asculți pe Ruxandra Mercea ( CEO SPARK SCHOOL) vorbind, simți cu adevărat că ai găsit locul potrivit pentru educație. Căci Ruxandra o propovaduieste și o simte prin fiecare por! Iar fără educație, viitorul ar fii nesigur. Mulțumim Ruxandra pentru munca ta și a întregii echipe, onorați să vă avem alături!

În luna femei, 10 femei de 10 își dau întâlnire cu viitorul tău! Ne vedem cu drag!

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook pentru noutăți !

Distribuie articolul

Lasă un comentariu