Un adolescent s-a electrocutat pe strada Triajului, în timp ce își făcea un selfie pe un vagon dezafectat

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Cluj-Napoca s-a electrocutat în timp ce își făcea un selfie pe vagonul unui tren. Incidentul s-a produs ieri, 24 aprilie, pe strada Triajului, comuna Baciu.

Tânărul a suferit arsuri grave și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe, secția pediatrie, din Cluj-Napoca.

„O seara foarte trista pentru mine, o seara in care nepasarea celor de la CFR, a mai facut inca o victima! Trecand pe strada Triajului in jurul orei 18.10, am fost oprit de un paznic si anuntat ca un tanar, s-a electrocutat, si a luat foc.

Impreuna cu domnul Pop Ioan, fost primar al comunei Baciu ,am alergat la locul din care vedeam ca iese fum, unde am gasit un tanar, ars tot si cu hainele in flacari.Cineva de la un birou din apropiere a sosit cu un flacon cu apa si a stins flacarile.

Tanarul era chinuit de durere, iar noi nu stiam sa il ajutam , asa ca am sunat la 112.Ambulanta a sosit intr-un timp record, iar acesti oameni minunati de la ambulanta si pompieri,i-au acordat primul ajutor. Am plecat daramat, acel tanar are doar 16 ani! Ma rog ca Dumnezeu sa-i ajute sa se faca iar sanatos, iar celor de la CFR, daca nu puteti curata zona de acele vagoane capcana, macar decuplati linia de 27500V”,

a scris pe o rețea de socializare, una din persoanele care l-au găsit pe tânărul electrocutat.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu