S-a terminat extinderea canalizării în satul Săliștea Nouă

Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” S.A. au finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră din satul Săliștea Nouă, comuna Baciu, investiția aflându-se, în acest moment, în procedura tehnică de recepție.

Proiectul, în valoare de 1.000.000 de lei fără TVA, a fost finanțat din fondul „Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare – I.I.D.” al Companiei de Apă „Someș”, constituit din redevența și impozitul pe profit virate Consiliului Județean Cluj și returnate de forul administrativ județean Companiei pentru derularea de noi investiții.

Această nouă investiție va contribui esențial la creșterea calității vieții a numeroase familii din localitate. În paralel, împreună cu Compania de Apă, extindem din bani europeni și rețeaua de canalizare din localitatea Baciu. Această comună situată în Zona Metropolitană Cluj-Napoca a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare accelerată iar preocuparea noastră e aceea de a o susține prin toate pârghiile pe care le avem la dispoziție”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Obiectivul de investiții recent finalizat este format dintr-o rețea nouă de canalizare gravitațională, în lungime de 1,15 km, 240 de metri conducte de refulare, precum și o stație de pompare a apei uzate (SPAU).

Distribuie articolul

Lasă un comentariu