Radu Delean – ”Om cu frică și nădejde în Dumnezeu, cum este fiecare dintre cei ce trudesc pământul, știu că doar împreună putem să realizăm idealurile pe care ni le dorim.”

Om cu frică și nădejde în Dumnezeu, cum este fiecare dintre cei ce trudesc pământul, știu că doar împreună putem să realizăm idealurile pe care ni le dorim.

Radu Delean s-a născut în satul Șardu, școala a făcut-o în satul natal, după care a continuat studiile la Cluj-Napoca devenind specialist în industria alimentară. La o vârstă foarte tânără a început alături de fratele lui să dezvolte o fermă de creșterea animalelor, pasiune pe care a deprins-o încă din fragedă pruncie. Tată a doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 16 ani, își dorește pentru comunitatea din zonă în primul rând progres.

Viața de antreprenor, cu bune și rele, l-a determinat să se implice în politică, găsind în USR un partid tânăr cu oameni care au o altă viziune. Așa cum spune el, prin muncă, cinste și omenie poți să dezvolți o comunitate în care să se regăsească fiecare sătean. Pe lângă transparența banului public, infrastructura din comună și satele din jur, Radu Delean își propune o administrație pentru oameni în primul rând, în care nemulțumirile și ideile tuturor oamenilor din comunitate să fie ascultate.

Îmi doresc o comună, un județ și o țară în care copii noștri să crească demni și sănătoși. Și asta se poate numai dacă ne implicăm toți.” Radu Delean este candidatul Alianței Dreapta Unită la primăria comunei Sânpaul, la alegerile din 9 iunie și experiența sa de antreprenor fac din el omul potrivit pentru comunitatea din zonă.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu