PRO România are o echipă de nădejde la Consiliul Local Baciu

Partidul PRO România susține candidatura lui Florin Ioan Mureșan la Primăria Baciu, dar are și o listă proprie de candidați de nădejde la Consiliul Local Baciu.

Florin Ioan Mureșan a avut un mandat incomplet la Primăria Baciu, dar a câștigat prin decizie definitivă la Curtea de Apel dreptul de a candida la alegerile locale din septembrie.

În cei doi ani și jumătate cât am fost primar al Comunei Baciu am făcut PROIECTE și am adus FINANȚĂRI PENTRU OAMENI în valoare de 13 milioane de euro. Cu aceste FONDURI NERAMBURSABILE s-a introdus CANALIZAREA și APA în Baciu și în satele Comunei noastre. Cele două contracte de finanțare în valoare de peste 20 milioane lei (4,2 milioane euro), din februarie și martie 2020, sunt dovezi ale managementului administrativ pe bază de proiect, nu povești electorale”, declară Florin Ioan Mureșan.

Refacerea Planului Urbanistic General, modernizarea infrastructurii, asigurarea unor servicii de educație și sănătate decente în plan local, creșterea transparenței administrative, susținerea digitalizării sunt doar câteva dintre prioritățile echipei PRO România pentru Consiliul Local Baciu.

Echipa cu care PRO România se prezintă la alegerile pentru Consiliul Local Baciu este formată din următorii: Mureșan Ioan Florin, Maxim Romeo Ionuț, Socaciu Corina Ioana, Muntean Sorin Tiberiu, Mardan Alina, Matei Bianca Elena, Rogozan Andrei Cătălin, Boros Ioan.

Material electoral realizat de Napobit SRL, la comanda Partidului Pro România Cluj, cod mandatar financiar: 21200010

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu