Primul film documentar despre întâmplările paranormale din pădurea Hoia – Baciu

O echipă de clujeni lucrează la realizarea unui film documentar care va avea în prim-plan întâmplările paranormale din pădurea Hoia – Baciu.

„Filmul va dura aproximativ o jumătate de oră, este filmat full HD şi narat în engleză de fostul prezentatorul britanic de la BBC Peter Baker. Documentarul va fi subtitrat în română, franceză, germană şi maghiară şi va finalizat spre sfârşitul anului, urmând să fie lansat în decembrie, de Saturnalii, care era o sărbătoare romană închinată zeului Saturn. Azi am lansat trailerul filmului, o avanpremieră cu imagini spectaculoase din pădure filmate atât ziua cât şi noaptea”, a declarat Laura Călugăr, co-producătorul filmului.

Filmul documentar va fi distribuit într-un mod inedit: sub forma unui stick din lemn din Pădurea Hoia — Baciu. Acesta va fi pun într-o cutiuță alături de un mesaj informativ legat de faptul că o parte din fondurile adunate în urma vânzării vor fi direcționate către ecologizarea pădurii.

Potrivit unui clasament realizat de site-ul Movie Pilot, Pădurea Hoia-Baciu se află în top 5 cele mai înspăimântătoare locuri din lume.

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

 

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu