Peste 2.000 de membri AUR Cluj s-au reunit sub statuia lui Avram Iancu la Cluj. S-a anunțat lupta cu „capetele de hidră” ale Partidul Comasat – Emil Boc, Alin Tişe, Ioan Rus şi Vasile Dîncu!

AUR şi-a prezentat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în Piaţa Avram Iancu din centrul oraşului, în cadrul Caravanei Patrioţi în Europa, candidaţii la alegerile din 9 iunie.

„Sunt la Cluj, printre voi, să mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat. Cu Boc, cu Alin Tişe, cu Rus, şi cu domn profesor Dâncu…cu tatăl lor, cel care se pune pe afişe. Partidul Comasat există de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004.

Trebuie să se lupte cineva cu toţi nenorociţii care şi-au bătut joc de români în ultimele decade. Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României. Credeţi cumva că marele apărător al patriei române, Avram Iancu, nu a ştiut de la bun început la ce se înhamă? Nu a înţeles riscurile? Oh, le-a înţeles foarte bine. Şi şi-a continuat lupta până la capăt, indiferent de circumstanţe, indiferent de greutăţile întâmpinate. Nu a cedat, ci a unit în jurul său alţi nebuni frumoşi care au îndrăznit să creadă în idealul ţării noastre.

Vă spun acum, aici, acelaşi lucru pe care l-am declarat şi la Bucureşti. Refuz să fiu prizonierul unei camarile de partid cum sunt restul politicienilor din România. Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd această mişcare de redeşteptare naţională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge. Pentru asta pregătim oastea pentru 9 iunie. Să redăm puterea în mâinile românilor.

În Parlamentul European îl trimitem pe Claudiu Târziu. Nu pe Rareş Bogdan. Claudiu, după cum vedeţi, nu se pensează! Îi trimitem pe Gheorghe Piperea şi pe Cristrian Terheş, nu pe Ghiţă Falcă şi pe hoţul Virgil de la Energie! Este momentul pentru o nouă clasă politică”, a declarat George Simion în Piaţa Avram Iancu.

Claudiu Târziu, preşedintele CNC al AUR, le-a transmis clujenilor că există o şansă ca să fie întoarsă ţara dinspre prăpastie spre dezvoltare, aşa cum merită, precizează liderul AUR.

„Spun că suntem extremişti pentru că nu pot spune despre noi că am furat cu ei. Spun că suntem putinişti pentru că nu pot spune că am semnat vreun act de vânzare a ţării, aşa cum au semnat ei. Spun că suntem agresivi pentru că avem îndrăzneala să spunem adevărul. Etichetele nu trebuie dezlipite de noi, ele cad singure la proba adevărului. Iar proba adevărului este cea din 9 iunie, când vor vedea că românii nu sunt proşti, uituci sau de vânzare cum cred ei. Noi, AUR, noi vom fi cei care vom câştiga aceste alegeri şi o vom face pentru că ştim să ajungem la inima românilor. Noi ne batem pentru a ne putea păstra sufletul şi din lupta aceasta nu putem fi întorşi sau învinşi”, a spus liderul senatorilor AUR.

Liderul AUR Cluj, Cristian Șipoș, totodată și candidatul AUR Cluj la șefia județului a declarat că pentru AUR, educația tinerilor clujeni este o prioritate: „Hristos a Înviat! Cândva, nu demult, ultimul nostru Rege, Alteța Sa Mihai I spunea că nu vede „România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noștri”.

Era povață cuprinzătoare pentru generații întregi de acum înainte, cu atât mai mult pentru noi, la Cluj, municipiu „templu” al învățământului universitar românesc din Transilvania, pe care tineri din jumătate de Românie îl inundă cu vitalitate și energie pozitivă an de an.

Școala, cartea, este principala industrie a Clujului, care naște români adevărați, bine pregătiți, și care fac performanță oriunde în lumea asta, la orice concurs, olimpiadă, competiție europeană sau internațională, drapelul României și imnul de stat fiind mereu pe podium.

Dar școala, baza educației, este învățământul primar, de la copiii din Poiana Horii până la cei din Sânmartin, toți trebuie să aibă aceleași șanse la educație ca cei din Cluj-Napoca.

Astăzi, în Cluj, așa zisul județ de cinci stele, încă sunt școli unde elevii nu pot ajunge decât pe jos, după o oră, două de mers, zi de zi, încă sunt drumuri impracticabile nereabilitate, nemodernizate, precum cele din Măguri-Răcătău care fac accesul greoi, copiilor noștri la educație.

Suntem în 2024, anul în care sărbătorim 200 de ani de la Nașterea lui Avram Iancu, Craiul Munților, și el atunci, în vremea lui, pentru români și România a pus „pumnul în pieptul furtunii” iar astăzi, la Cluj, în Ardeal și în toată țara, dacă nu rezolvăm accesul tuturor copiilor la un învățământ de calitate, riscăm să pierdem partida cu istoria. Trebuie și noi să punem „pumnul în pieptul furtunii” pentru educație și infrastructură educațională!

Pentru că un popor măreț, pentru că o națiune cu năzuințe morale și demne, se construiește cu școală și carte, înțelepciune și adevăr, credință și știință laolaltă, iar pentru asta, noi, ne vom asigura că fiecare copil din Cluj, de la Negreni la Mociu, de la Mărgău la Câțcău, va avea acces la toate utilitățile aferente unui studiu de calitate, care să-i permită ulterior accesul la învățământul superior din universitățile clujene.

Și pentru că suntem și din gintă latină și limba noastră frumoasă, românească are la bază latina, să luăm piatră de căpătâi ce spuneau strămoșii noștri, bunii noștri – in libras, libertas, adică `în cărți găsești libertate`. Să construim caractere drepte și frumose în viitorul nostru, pentru copii noștri, și să ne asigurăm, fraților, că fiecare copil al județului va avea șansa unei educații de calitate. Dumnezeu să Binecuvânteze Clujul și România!”

Candidatul AUR la primăria Cluj-Napoca, Călin Cozma l-a criticat dur pe Emil Boc în discrusul său: „Candidez, am intrat în această luptă pentru că m-am săturat să fiu mințit. M-am săturat să mi se spună că acest oraș este de cinci stele! Eu sunt în acest oraș de 30 de ani și era de 5 stele acum 30 de ani. Nu acum! Tot ceea ce important pentru clujeni a fost lăsat la o parte. Boc a făcut marketing 20 de ani. Boc în fiecare zi face marketing, spunând că cel mai frumos primar e aici, că el este cel mai bun primar.

Și ce ne arată? Ne arată niște borduri pe care le schimbă tot timpul, aceleași străzi pe care le reface dar nu se mai gândește la clujeanul care nu-și mai permite să bea o limonadă în centrul Clujului, nu se gândește la clujeanul care nu-și mai permite să plătească 1.000 de euro chirie pentru o garsonieră. Ce a făcut? A dezvoltat o mafie imobiliară aici? Dă autorizații de construcții doar persoanelor din apropierea lui și pe noi clujenii ne-a uitat demult!

Vreau să ies cu fetița mea pe stradă și să văd în jurul meu clujeni fericiți. Vreau să văd că râd și zâmbesc pentru că își permit să iasă în oraș, pentru că-și permit să meargă la operă, la spectacole, pentru că își permit să traiască într-un oraș liniștit.

9 iunie, 9 iunie, 9 iunie, am spus-o de 3 ori pentru că 3 este o cifră magică. În 9 iunie putem să facem magia să-l schimbăm pe Boc de la Cluj, în 9 iunie putem să mergem cu toții la vot să punem ștampila pe cele cinci buletine ca să schimbăm mafia comasaților pe care la Cluj o avem de 20 de ani. Au sedii împreună și dimineața ies la cafea împreună și stabilesc strategii împreună. Haideți cu toții la vot în 9 iunie!”.

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda Partidului ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR Cod mandatar financiar: CMF 21240330

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu