Lucrările interminabile de pe Calea Baciului îi revoltă pe șoferi

De câteva săptămâni bune se tot lucrează la tronsonul de pe strada Tudor Vladimirescu, aflată în apropiere de Calea Baciului, însă lucrările nu înaintează deloc. Acest lucru îi aduce la disperare pe șoferii care trec zilnic prin zonă.

Problema a fost semnalată de un clujean, care a formulat o sesizare pe site-ul domnuleprimar.ro.

„Privesc cu stupoare cat poate sa dureze reabilitarea a doua sute de metri de drum si ma intreb de ce? Este vorba de strada care leaga TAIETURA TURCULUI de CALEA BACIULUI, lucrare care a demarat de cel putin doua luni si care mai are pana se termina. Domnilor, nici daca erau sapaturi arheologice cu lingurita sau daca puneati placute de aur si tot trebuia sa termine lucrarea. Pe langa ritmul sustinut al lucrarilor, o minte luminata a luat decizia ca capacele de canal pe banda aproape finalizata sa fie mai sus ca si asfaltul sa ne rupem masinile. Ma intreb oare firma care lucreaza acolo are un mic profit la lucrarea respectiva? Daca era firma mea as concedia pe toti care au treaba cu respectiva lucrare!”

Cu toate acestea, autoritățile garantează că „toate aceste inconveniente vor dispărea dupa terminarea lucrărilor”, a cărei dată nu se știe încă.

În același context, o clujeancă a declarat că aceste lucrări sunt îngreunate din cauza faptului că muncitorii stau toată ziua fără să facă nimic.

”Lucrarea se realizeaza pe banda inchisa circulatiei, deci nu ar trebui sa fie ingreunari de lucru. In fiecare zi trec pe acolo si de fiecare data 5-7 muncitori stau si nu fac nimic.Ieri i-am intrebat cand termina strada si mi-au raspuns ” LA TOAMNA “.Cred ca cineva din primarie trebuie sa verifice stadiul lucrarilor. Pe vremuri de dadeau amenzi f.f. mari pentru tergiversarea lucrarilor”, a povestit femeia.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu