Cetățenii comunei Baciu se mobilizează pentru a curăța comuna

În comuna Baciu, nu doar autoritățile locale iau inițiativa când vine vorba de curățenie. Un localnic a creat un eveniment pe o rețea de socializare, prin care îi invită pe toți băcenii să își curețe spațiile din jurul imobilelor.

Întreaga acțiune se va desfășura sâmbătă, 1 aprilie, între orele 11:00 și 19:00. Localnicii sunt rugați să facă fotografii cu zonele pe care le curăță, înainte și după, fotografii care vor fi postate pe pagina evenimentului.

„Cu toții vrem sa traim înconjurati de spații curate si ordonate “ca afară”. Hai sa fim ca afară fiecare in dreptul lui, poate iasa bine…. 🙂 Învită-ti toți prietenii, vecinii si cunoscuții din Baciu apoi postează poze cu locurile curățate de tine si ai tăi. Vor fi apreciate imaginile de dinainte si de după. Spor”, a scris organizatorul evenimentului.

Reamintim că autoritățile locale au stabilit ca săptămâna 27 martie – 4 aprilie să fie dedicată curățeniei în comuna Baciu.

Cetățenii sunt rugați să își curețe șanțurile din fața imobilelor (adunarea gunoaielor, tăierea ierbii și curățarea deșeurilor vegetale). De asemenea, acolo unde este cazul, cetățenii sunt rugați să curețe și albia pârâurilor din apropierea locuințelor. Deșeurile adunate vor fi ridicate de firma de salubritate S.C. Comunal Eco SRL.

Persoanele care nu vor respecta cele menționate mai sus, pot primi amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu